Skip to content
Het vriendelijke dorp

Veen aan de Maas

Veen is een dorp waar je nog gedag wordt gezegd bij de supermarkt, maar ook als je een wandeling maakt langs de dijk.

Veen en Heusden

In het dorp Veen vindt je naast de supermarkt ook een bakker, cafetaria, slagerij, en wat kleine eetgelegenheden. In de dorpen rondom Veen kun je bijv. broodjes, sushi of pizza afhalen/bestellen. Of wat dacht je van de lekkerste pannenkoek in het vestigingsdorpje Heusden?! Heusden kenmerkt zich met kleine boetiekjes en galeries, dus ben je een kunstliefhebber, ook dan kun je je hart op. Je kunt hier ook heerlijk wandelen of fietsen over de oude walletjes.

Den Bosch

Op zo’n 20 km afstand vind je de prachtige historische stad Den Bosch. Hier kun je de Sint Jans kerk bezoeken, maak je een rondvaart over de Dieze en natuurlijk eet je hier een Bosche bol van bakkertje Jan de Groot. Ben je vegetarisch? Eet dan een hapje bij Noemme in de korte Putstraat of bij Coffeelab nabij het station. Liever niet de drukke binnenstad opzoeken? Devarana is een mooi sauna en beauty resort met veel diverse mogelijkheden op het gebied van sauna en massage.

Zaltbommel en Woudrichem

Ook de vestigingssteden Zaltbommel en Woudrichem zijn op 10 a 15 minuten afstand. Hier kun je heerlijk dineren en geweldig winkels aandoen. Alle genoemde stadjes hebben een historisch centrum waar je je terug waant in de tijd en waar gezelligheid voorop staat.

Avontuurlijk?!

Zoek je liever avontuur of ben je hier met kinderen, dan mag een bezoek aan de Efteling zeker niet ontbreken. In Ammerzoden vind je een leuke natuurspeeltuin waar je ook lekker kunt lunchen of koffie kunt drinken.

Is je kind een ware ridder of kleine prinses? Bezoek dan één van de mooiste kastelen: Slot Loevestein (Woudrichem) of Kasteel Heeswijk(Den Bosch). Bij Kasteel Heeswijk is er elke woensdagmiddag een speciale kinderrondleiding waarbij je onder leiding van een gids alles ontdekt over hoe er vroeger op het kasteel geleefd werd. Pas een echte ridderhelm, beklim de torens en verkleed je als prinses.

Back To Top